Adres

Bukenstraat 59
1910 Buken (Kampenhout)

Telefoon

016 60 48 02

E-mail

info@takeldienstmichiels.be

Bukenstraat 59,

1910 Buken (Kampenhout)

Bel Ons

016 60 48 02

Takeldienst

technische problemen
technische problemen
binnen en buitenland
Voor elk probleem een oplossing
Voor elk probleem een oplossing

Takeldienst met een professioneel team

Takeldienst Michiels beschikt over een betrouwbaar team en verschillende voertuigen. Als uw wagen een technisch defect vertoont, een lekke band heeft of u onderweg een ongeval hebt gehad, sturen wij een vakbekwame werkkracht uit om uw voertuig te herstellen of, indien nodig, te takelen.

Meteen weer de baan op
Meteen weer de baan op

Herstellingen ter plaatse

Onze voertuigen zijn uitgerust met stevig gereedschap en de kwalitatiefste reserveonderdelen. Of u zich nu langs de kant van de weg bevindt of uw auto in een ondergrondse parkeergarage staat, we proberen uw voertuig in eerste instantie ter plaatse te repareren. In ondergrondse parkings in het bijzonder gebruiken we onze servicewagen, waarmee we uw wagen makkelijk kunnen bereiken.

Mochten we het probleem niet ter plaatse kunnen oplossen, verslepen wij uw wagen uiterst voorzichtig naar uw garage. U hoeft ons slechts een seintje te geven en wij rukken voor u uit. Van een helpende hand gesproken!

slepen
slepen

Dringend hulp nodig van een takeldienst?

Contacteer ons en wij helpen u uit de nood!
transport
Gespecialiseerde apparatuur
Gespecialiseerde apparatuur

4x4-wagens takelen

Voor jeeps of andere zwaardere voertuigen hebben we onze high speed dolly’s. Daarmee kunnen we de achterwielen van uw wagen van de grond tillen en op andere wielen plaatsen.

Dat maakt het mogelijk om met onze kleine takelwagen aan de slag te gaan. Op geen enkel moment maakt uw auto contact met de grond, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele beschadigingen.