Adres

Bukenstraat 59
1910 Buken (Kampenhout)

Telefoon

016 60 48 02

E-mail

info@takeldienstmichiels.be

Bukenstraat 59,

1910 Buken (Kampenhout)

Bel Ons

016 60 48 02

Transport

snel
snel
hulp nodig
Gediplomeerde chauffeurs
Gediplomeerde chauffeurs

Transport op (inter)nationaal niveau

Elke dag zijn onze vrachtwagens onderweg in binnen- en buitenland om voor onze klanten goederen te transporteren. We stemmen onze planning af op uw noden en u kan steeds op onze bekwame chauffeurs vertrouwen. Zo leveren we pakketten en ladingen veilig en correct op de plaats van bestemming af.

Met bijbehorende trailer
Met bijbehorende trailer

Van bestelwagens tot opleggers

We zetten niet alleen grote vrachtwagens in, maar ook bestelwagens, kleinere vrachtwagens en opleggers. Die kunnen we met verscheidene soorten trailers (bv. met rollerbaan, koelfrigo, afdekzeil,…) combineren. Zo zijn we voorzien van het beste materiaal en reiken we u de geschiktste oplossing aan.

pech onderweg
pech onderweg

Een lading laten transporteren?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!
takelwagen
Uw administratie in orde
Uw administratie in orde

Inclusief transportdocumenten

Bij internationaal transport kan u op onze uitermate professionele houding rekenen. Om u te garanderen dat de rit vlekkeloos verloopt, zien wij nauwlettend toe op alle papieren die in orde moeten zijn. Wij hebben vergunningen om op zowel Belgische, Nederlandse, Duitse, Britse als Franse wegen te rijden.

Alle bijkomstige documenten voor andere landen brengen wij uiteraard meteen in orde als u daar van onze service wil gebruikmaken. Bovendien zorgen we ervoor dat we als team bijscholingen over de nieuwste vervoerstechnieken en regelgeving volgen. Stuur ons alvast een bericht als u met ons in zee te gaan.