Adres

Bukenstraat 59
1910 Buken (Kampenhout)

Telefoon

016 60 48 02

E-mail

info@takeldienstmichiels.be

Bukenstraat 59,

1910 Buken (Kampenhout)

Bel Ons

016 60 48 02

Transport

snel
snel
hulp nodig

Gediplomeerde chauffeurs

Takeldienst Michiels bv uit Buken (Kampenhout)

Op nationaal & internationaal niveau

Elke dag zijn onze vrachtwagens onderweg in binnen- en buitenland om voor onze klanten goederen te transporteren. We stemmen onze planning af op uw noden en u kan steeds op onze bekwame chauffeurs vertrouwen. Zo leveren we pakketten en ladingen veilig en correct op de plaats van bestemming af.

Met bijbehorende trailer

Takeldienst Michiels bv uit Buken (Kampenhout)

Van bestelwagens tot opleggers

We zetten niet alleen grote vrachtwagens in, maar ook bestelwagens, kleinere vrachtwagens en opleggers. Die kunnen we met verscheidene soorten trailers (bv. met rollerbaan, koelfrigo, afdekzeil,…) combineren. Zo zijn we voorzien van het beste materiaal en reiken we u de geschiktste oplossing aan.

pech onderweg
pech onderweg

Een lading laten transporteren?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!
takelwagen

Uw administratie in orde

Takeldienst Michiels bv uit Buken (Kampenhout)

Inclusief transportdocumenten

Bij internationaal transport kan u op onze uitermate professionele houding rekenen. Om u te garanderen dat de rit vlekkeloos verloopt, zien wij nauwlettend toe op alle papieren die in orde moeten zijn. Wij hebben vergunningen om op zowel Belgische, Nederlandse, Duitse, Britse als Franse wegen te rijden.

Alle bijkomstige documenten voor andere landen brengen wij uiteraard meteen in orde als u daar van onze service gebruik wilt maken. Bovendien zorgen we ervoor dat we als team bijscholingen over de nieuwste vervoerstechnieken en regelgeving bijwonen.